Vacature (meewerkend) schipper

Zou jij wel aan het roer willen staan van ons werkschip en ben je niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken dan hebben wij voor jou een prachtige uitdaging!

Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste schipper die op de momenten dat er niet wordt gevaren de uit te voeren werkzaamheden niet uit de weg gaat.

Deze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit sondeer- en boorwerkzaamheden, welke uitgevoerd worden door een vast team waar jij deel van uit zult maken.

Naast de dagelijkse werkzaamheden ben je (mede) verantwoordelijk voor het onderhoud van het schip en de aanwezige apparatuur.

Hoewel de ligplaats van ons werkschip Terneuzen is zullen de werkzaamheden zich niet beperken tot “rondom de deur” dus in voorkomende gevallen kan er van je verwacht worden dat je één of meerdere dagen van huis bent.

Behalve de benodigde diploma’s vragen wij bovendien een behoorlijke portie collegialiteit en betrouwbaarheid van je.

Wij bieden je daarvoor afwisselende werkzaamheden tegen een interessante vergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid tot het volgen van interne en/of externe cursussen, een prettige en informele werksfeer en bovenal sympathieke collega’s met een grote affiniteit voor het bedrijf.

Spreekt dit alles je aan aarzel dan niet en reageer dan nu op deze vacature.

 

Stuur een mail naar : sollicitatie@gsned.com t.a.v. Michael de Nijs,
of bel hem op nummer 06-18013412.