Over GSNED

GSNED, wat staat voor Geoservices Nederland, is van oorsprong een handelsnaam van ingenieursbureau BMNED en onder dit handelsmerk voerde BMNED sinds 2006 haar buitendienstactiviteiten uit.

De veldwerkzaamheden bestonden destijds voornamelijk uit het uitvoeren van sonderingen en landmetingen, uitbreiding van het dienstenpakket liet echter niet lang op zich wachten. De eerste graafmachine werd aangekocht, eigen vrachtwagens werden ingezet voor transport van zowel eigen machines als die van derden en er werd extra sondeermaterieel en – equipment aangeschaft. Medio 2008 werd nog een extra divisie toegevoegd aan de veldwerkafdeling en werd gestart met het uitvoeren van statische proefbelastingen. Ook in deze tak van sport maakte GSNED een vliegende start, beschikt GSNED inmiddels over alle mogelijke testapparatuur en kunnen allerhande funderingspalen en ankers getest worden middels bezwijkproeven, geschiktheids- en controleproeven, zowel statisch als dynamisch en statnamic.

Door de jaren heen groeide GSNED gestaag, werd GSNED BV opgericht en met de uitbreiding van het machinepark en de transportmiddelen groeide uiteraard ook de personeelsbezetting. Het GSNED team bestaat uit een groep enthousiaste en loyale vakmensen met een groot hart voor de zaak.

We zijn trots op onze equipment, de sondeerunits, de diverse graaf- en grondverzetmachines, de vrachtwagens met trailers en diepladers en de grote diversiteit aan hulpstukken. Uitermate trots zijn we op onze paradepaardjes, de GSNED17, ons werkschip voor alle watergebonden activiteiten en last but not least op onze sterke MAN 41.640 8x4 zwaartransporttrekker met de Broshuis 3-bed-5 dieplader, goed voor 95 ton laadvermogen.

Mooie projecten hebben we al mogen realiseren, van klein tot zeer groot, heel divers, zowel in Nederland als over ’s lands grenzen en dagelijks bieden zich interessante opdrachten aan, op allerlei gebied. Onze opdrachtgevers bestaan uit onder meer aannemers, overheden, gemeentes, projectontwikkelaars, industriële partijen, waterschappen en ook particulieren.

GSNED BV opereert samen met zuster BMNED vanuit haar bedrijfspand aan de Rooseveltlaan te Terneuzen waar zij naast kantoren ook kan beschikken over ruim 900 m2 goed geoutilleerde werkplaatsen en magazijnen en een buitenruimte van circa 6.000 m2. Tevens is er een loods beschikbaar aan de kade in Terneuzen waar het werkschip aangemeerd ligt.

GSNED BV heeft zich gespecialiseerd in alle soorten grond- weg- en waterbouwwerken en transporten en heeft kwaliteit en veiligheid bij het uitvoeren van haar werkzaamheden hoog in het vaandel staan. De certificatie van ons kwaliteitsmanagementsysteem bewijst aantoonbaar dat GSNED BV aan alle eisen van de norm voldoet, dit wordt door TUV Nederland middels periodieke bezoeken getoetst en beoordeeld. Het VCA**- certificaat toont aan dat GSNED BV ook voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.
Daarnaast heeft GSNED BV het certificaat CO2-prestatieladder niveau 3 en zijn wij voortdurend bezig met het verbeteren en verhogen van het huidige niveau.
GSNED BV heeft een eigen KAM-coördinator die het gecertificeerde managementsysteem continue onderhoudt.

Zeg wat je doet en doe wat je zegt is waar GSNED voor staat;

Uw beste maat als het om grond en water gaat!

Toekomst

En om er zeker van te zijn dat wij u ook in de toekomst met dezelfde kennis en niet in de laatste plaats ervaring kunnen blijven bijstaan, maken wij de volgende generatie van jongs af aan vertrouwd met al wat ons interessante vak te bieden heeft.