Vacature monteur

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, een volgende stap in je carriére, een baan waar geen dag hetzelfde is dan hebben wij wellicht de perfecte job voor jou!

 

Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een allround onderhoudsmonteur voor ons vrachtwagen- en machinepark en ons materieel.

Deze functie biedt veel vrijheid, afwisseling en verantwoordelijkheid, jij bent immers diegene die zorgt dat alles op en top blijft draaien, rollen, rijden, graven en drijven.

Het ene moment ben je werkzaam in eigen werk, het andere moment voor opdrachtgevers, de ene keer op locatie, lekker in de buitenlucht, dan weer in de werkplaats wat jouw domein is.

Eigenlijk ben je een “manusje van alles” want licht constructiewerk zoals lassen en snijden kunnen we ook met een gerust hart aan je overlaten.

Deze baan is jou op het lijf geschreven als je ervaring hebt als monteur, in het bezit van een rijbewijs, goed zelfstandig kunt werken, geen 9 tot 5 mentaliteit hebt en energiek en ondernemend bent in denken en handelen en oh ja… stressbestendig!

Wat kunnen jou een vaste baan bieden met een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, in overeenstemming met je kennis en ervaring. De fijne collega’s krijg je als bonus erbij!

Vol verwachting zien wij je reactie tegemoet die je kunt sturen naar: sollicitatie@gsned.com t.a.v. Michael de Nijs