Bekijk het laatste nieuws

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe ontwikkelingen? Bekijk hieronder het nieuwsoverzicht of volg ons via FacebookLinkedInTwitter, Google Plus en Youtube. Zo bent u altijd als eerst op de hoogte!

Nieuwe website online!

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website. Een nieuwe mijlpaal binnen onze organisatie. Omdat tijd en ontwikkelingen niet stilstaan is onze nieuwe website weer helemaal van deze tijd en geschikt voor alle media.

Naast nieuws en een selectie van onze projecten vindt u een overzicht van ons materieel en de diensten die wij aanbieden. Gaandeweg zullen wij meer toevoegen. De nieuwe site zal misschien even wennen zijn, maar is visueel aantrekkelijker dan de voorganger en een stuk gebruiksvriendelijker.

 • Vacature (Leerling) Sondeermeester

  Wij zoeken een gemotiveerde collega die al ervaring als sondeermeester heeft of de ambitie heeft om opgeleid te worden tot sondeermeester. Je werkt graag buiten en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Het reeds in bezit zijn van een vrachtwagenrijbewijs wordt zeer gewaardeerd, maar is geen must. Wij vragen een flinke dosis motivatie, zelfstandigheid, flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel, stressbestendigheid, betrouwbaarheid en praktisch inzicht. Onze projecten beperken zich niet tot “rondom de deur” dus in voorkomende gevallen kan er van je verwacht worden dat je één of meerdere dagen van huis bent, ook over ’s lands grenzen. 

 • Shovel Hitachi ZW310-6

  Vandaag is onze Hitachi ZW310 geleverd. Deze door Pladdet geleverde machine is een Hitachi ZW310 wiellader met een motorvermogen van 232 kW (ISO14386 net) en een gewicht van net geen 25 ton.

 • Broshuis 3 bed 5 dieplader

  Ter uitbreiding van ons dienstenpakket hebben wij, naast ons huidige transportmaterieel waarmee we onze machines vervoeren, voor achter onze nieuwe MAN TGX 8X4-4 41.640 Zwaar Transport trekker een nieuwe Broshuis 3-bed-5 dieplader aangeschaft.

 • MAN TGX 8X4-4 41.640 ZWAAR TRANSPORT trekker

  De MAN TGX 41.640 8x4 zwaar transport trekker met WSK koppelomvormer werd besteld bij MAN trucks dealer Thieu van Dorst in Goes. Dit 640pk sterke monster heeft een D-38 Euro 6 motor en is voorzien van alle mogelijke luxe om de chauffeur in de watten te leggen.

 • Rapid Load Test equipment (Pseudo-Static Load Tester)

  Het draagvermogen van funderingspalen kan op verschillende manieren getest worden, namelijk dynamisch, statisch en pseudo-statisch. Voor dat laatste gebruikt GSNED een indrukwekkende machine, een zogenaamde ‘PSLT machine’ (pseudo-static load tester).