Bekijk het laatste nieuws

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe ontwikkelingen? Bekijk hieronder het nieuwsoverzicht of volg ons via FacebookLinkedInTwitter, Google Plus en Youtube. Zo bent u altijd als eerst op de hoogte!

 • GSNED 18

  Begin 2019 mochten wij ons nieuwste vaartuig in gebruik nemen. De GSNED 18 is het kleine broertje (of zusje) van de GSNED17 en is 8,00 meter lang en 3,15 meter breed. Een Weichai motor met 203 pk zorgt voor de aandrijving. Uiteraard is het scheepje voorzien van alle verlichting zoals een zoeklicht en navigatieverlichting evenals de benodigde veiligheids- en reddingsmiddelen zoals brandblussers, reddingsboeien en –vesten. Daarnaast zijn er 2 Tirfor lieren aan de voorzijde gemonteerd. Het eigen gewicht van de GSNED 18 bedraagt ongeveer 8 ton.

 • Shovel Hitachi ZW310-6

  Vandaag is onze Hitachi ZW310 geleverd. Deze door Pladdet geleverde machine is een Hitachi ZW310 wiellader met een motorvermogen van 232 kW (ISO14386 net) en een gewicht van net geen 25 ton.

 • Broshuis 3 bed 5 dieplader

  Ter uitbreiding van ons dienstenpakket hebben wij, naast ons huidige transportmaterieel waarmee we onze machines vervoeren, voor achter onze nieuwe MAN TGX 8X4-4 41.640 Zwaar Transport trekker een nieuwe Broshuis 3-bed-5 dieplader aangeschaft.

 • MAN TGX 8X4-4 41.640 ZWAAR TRANSPORT trekker

  De MAN TGX 41.640 8x4 zwaar transport trekker met WSK koppelomvormer werd besteld bij MAN trucks dealer Thieu van Dorst in Goes. Dit 640pk sterke monster heeft een D-38 Euro 6 motor en is voorzien van alle mogelijke luxe om de chauffeur in de watten te leggen.

 • Rapid Load Test equipment (Pseudo-Static Load Tester)

  Het draagvermogen van funderingspalen kan op verschillende manieren getest worden, namelijk dynamisch, statisch en pseudo-statisch. Voor dat laatste gebruikt GSNED een indrukwekkende machine, een zogenaamde ‘PSLT machine’ (pseudo-static load tester).