Vacature allround vrachtwagenchauffeur

Wie zoeken wij:

 

Een enthousiaste vrachtwagenchauffeur die per direct als allrounder/springer ons team wil komen versterken. Het is de bedoeling dat je ingepland gaat worden als je vaste teamgenoten vrij zijn of om andere redenen niet beschikbaar. Dit betekent echter wel dat je niet op een vaste vrachtwagen rijdt maar afwisselend in de vrachtwagens van je collega’s.
Het gaat hierbij om een diversiteit aan transporten, zoals kippertransport, machinetransport, containertransport (al dan niet met haakarm) enzovoort…

Je kunt als het nodig is een nacht van huis, maar elke avond thuis is voor jou ook geen probleem. Een dag extra werken al dan niet in het weekend zorgt evenmin voor kopzorgen, kortom……. je kunt je aanpassen aan allerlei situaties en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Naast het benodigde rijbewijs CE, het chauffeursdiploma en de Code 95 is ervaring in het transport een vereiste.

 

Wat vragen wij nog meer van je…………

Een flinke dosis zelfstandigheid, flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel en stressbestendigheid, een portie technisch inzicht en last but not least een stapel collegialiteit en betrouwbaarheid.

 

Wat krijg je van ons……………

Afwisselende werkzaamheden tegen een interessante vergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid tot het volgen van interne en/of externe cursussen, een prettige en informele werksfeer en bovenal sympathieke collega’s met een enorme inzet voor het bedrijf. Bovendien is de kans zeer groot dat een van onze stoere vrachtwagens uiteindelijk jouw vaste vrachtwagen wordt.

 

Ben jij ondertussen net zo nieuwsgierig geworden naar ons als wij naar jou, reageer dan nu op deze vacature.

 

Stuur een mail naar: sollicitatie@gsned.com t.a.v. Michael de Nijs

Of bel naar Michael de Nijs: 0618013412