Vacature Administratief Medewerkster

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER

We zoeken een nieuwe collega, ben jij wellicht onze rots in de branding?!

Wie zijn wij en wat doen wij?

  • BMNED is een onafhankelijk, internationaal opererend ingenieursbureau dat actief is op het gebied van geotechnische en civiele constructies.
  • GSNED is actief op het gebied van sonderingen op land en water, meetwerken, sloopwerken, grondverzet, verhuur en transport.

Samen zijn we gevestigd aan de Rooseveltlaan in Terneuzen en op zoek naar een enthousiaste medewerk(st)er die per direct ons team komt versterken en dat voor minimaal 32 uur per week.

Je bent dynamisch en flexibel, secuur en accuraat, zelfstandig en standvastig, betrouwbaar, discreet en oh ja…. stressbestendig en je houdt zeker van afwisseling. Jouw taken zijn best veelzijdig en leergierig als je bent vind je dat een uitdaging.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de administratieve afdeling. Tot jouw takenpakket behoort onder meer het invoeren van stamgegevens voor het debiteuren- en crediteurenbeheer; controleren, boeken en verwerken van inkoop- en verkoopfacturen; controleren en boeken van bank- en kasboek; verrichten van periodeboekingen via memoriaal, voorbereiden maandelijkse belastingaangiften en alle verdere voorkomende werkzaamheden waar jouw hulp van pas zou kunnen komen. Daarnaast worden ook de inkomende telefoontjes behandeld.

Een opleiding bedrijfsadministratie is een must, werkervaring zeker een pré, net als bekendheid met alle programma’s van Microsoft Office en ervaring met databases. Een portie goede wil, een dosis gezond verstand en een hoop enthousiasme maakt jou de ideale kandidaat.

 

Wat kunnen wij je daarvoor bieden?

Naast een prettige, informele werksfeer met gezellige collega’s bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van interne en externe cursussen, wisselende werkzaamheden tegen een interessante vergoeding en de mogelijkheid op een vast dienstverband.

Sollicitaties, voorzien van een CV, kunt u richten aan:

sollicitatie@bmned.com of sollicitatie@gsned.com