Meewerkend voorman

Vacature meewerkend voorman

Ben jij die gedreven persoon die ervaring heeft als meewerkend voorman GWW en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Ben je toevallig ook nog fulltime beschikbaar en zoek je een club fanatieke maar gezellige collega’s?

Kom dan langs, mail of bel ons want wij zijn dringend op zoek naar jou.

Als meewerkend voorman ben je en voel je je verantwoordelijk voor alle voorkomende grondwerken. Je bewaakt de voortgang en springt bij waar nodig. Je delegeert, controleert, assisteert en houdt het overzicht, onder alle omstandigheden die op je af komen. Dit is allemaal gesneden koek voor jou.

Als jij ons dit kunt bieden, dan bieden wij jou een vaste, fulltime baan tegen een interessante vergoeding. Omdat je uiteraard een rijbewijs B (E) hebt stellen wij je een nette bedrijfswagen ter beschikking en alles wat je verder nodig hebt om je werkzaamheden zo optimaal mogelijk te kunnen verrichten.

Voldoe je niet volledig aan de omschrijving, reageer dat toch. We bespreken dan de vele mogelijkheden want die zijn er ongetwijfeld.

Ben je nieuwsgierig geworden of, nog beter, enthousiast, reageer dan via telefoon, mail of Whatsapp en we maken een afspraak.