Vacature rupskraanmachinist

Per direct hebben wij plaats voor een kraanmachinist voor één van onze rups graafmachines.

De machinist die wij zoeken heeft al enige jaren ervaring en is in staat zijn werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Kandidaten dienen in het bezit te zijn van een machinistendiploma, een VCA diploma verdient de voorkeur maar dat is geen must. Heb je evenwel geen ervaring en ontbreekt het machinistendiploma dan is het absoluut onnodig te reageren.

Hoewel ons bedrijf gevestigd is in Terneuzen spelen onze werkzaamheden zich veelal niet rondom de deur af. Dit betekent niet meer of minder dan dat onze nieuwe collega er rekening mee moet houden dat hij (of zij) regelmatig een stukje moet reizen alvorens met werken aangevangen kan worden. Vindt jij dit laatste geen enkel probleem en maak jij graag deel uit van een enthousiast team dan ben je bij ons helemaal op de juiste plek.

Wat kunnen wij jou bieden...

Zeer diverse werkzaamheden tegen een interessante vergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid tot het volgen van interne en/of externe cursussen, een prettige en informele werksfeer terwijl we de collega’s kunnen omschrijven als een vakkundige en betrokken club.

Spreekt bovenstaande informatie je aan, aarzel dan niet te reageren via email naar sollicitatie@gsned.com t.a.v. Michael de Nijs of telefonisch op gsm nummer 0618 013 412

Misschien ook interessant

Bekijk hieronder een greep uit onze andere berichten

 • GSNED is GMP+ gecertificeerd

  Wat is GMP+ certificering?
  Bedrijven uit de diervoedersector kunnen overgaan tot de Good Manufacturing / Managing Practice. Deze regeling, beter bekend als de GMP-regeling, maakt het voor bedrijven aantoonbaar dat diervoeders en ingrediënten voor diervoeders voldoen aan de wettelijke voorschriften en aan bovenwettelijke eisen, overeengekomen met ketenpartijen. Deze regeling is met name bedoeld voor levensmiddelenbedrijven die restproducten afzetten in de diervoedersector.

 • Bedrijfssluiting tijdens feestdagen

  In verband met de feestdagen is ons bedrijfsbureau tijdelijk gesloten van maandag 23 december 2019 tot en met vrijdag 3 januari 2020. Vanaf maandag 6 januari 2020 staan wij weer volledig tot uw beschikking.
  Voor dringende zaken mag u contact opnemen met Michael de Nijs ( +31 618 013 412).

  Directie en medewerkers van GSNED wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2020!