Bedrijfssluiting tijdens de feestdagen

In verband met de feestdagen is ons bedrijfsbureau tijdelijk gesloten van maandag 26 december 2022 tot en met vrijdag 6 januari 2023. 
Vanaf maandag 9 januari 2023 staan wij weer volledig tot uw beschikking.
Voor dringende zaken mag u contact opnemen met Michael de Nijs ( +31 618 013 412).

Directie en medewerkers van GSNED wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2023!

Misschien ook interessant

Bekijk hieronder een greep uit onze andere berichten

  • Nieuwe Sluis Terneuzen

    In Terneuzen wordt druk gebouwd aan een Nieuwe Sluis Terneuzen. Met een lengte van 427 meter, een breedte van 55 meter en een diepte van 16,44 meter wordt de Nieuwe Sluis een van de grootste sluizen ter wereld. Qua afmetingen is de Terneuzense sluis vergelijkbaar met de sluizen in het Panamakanaal, maar net wat kleiner dan de Kieldrechtsluis bij Antwerpen (in 2016 in gebruik genomen) en de nieuwe zeesluis in IJmuiden, die begin 2022 wordt opgeleverd.

  • GSNED is GMP+ gecertificeerd

    Wat is GMP+ certificering?
    Bedrijven uit de diervoedersector kunnen overgaan tot de Good Manufacturing / Managing Practice. Deze regeling, beter bekend als de GMP-regeling, maakt het voor bedrijven aantoonbaar dat diervoeders en ingredi├źnten voor diervoeders voldoen aan de wettelijke voorschriften en aan bovenwettelijke eisen, overeengekomen met ketenpartijen. Deze regeling is met name bedoeld voor levensmiddelenbedrijven die restproducten afzetten in de diervoedersector.