Nieuwe MAN TGE 3.180 transportbegeleiding- en servicebus

In navolging van ons steeds uitbreidende materieelpark van vrachtwagens, speciaal transport trekkers en diepladers hebben wij 15 augustus 2019 onze nieuwe MAN TGE 3.180 transportbegeleiding en servicebus in ontvangst genomen. Ook deze is weer geleverd door Thieu van Dorst Bedrijfswagens uit Goes.

Deze bus zal in professionele transportbegeleiding voorzien en zal tevens dienst doen als servicebus voor ons eigen materieelpark. De bus is dan ook voorzien van vele opties en is volledig uitgerust met de benodigde gereedschappen en equipment. De bus beschikt over een compleet op maat gemaakte gereedschapsinrichting, een grote compressor en een zwaar aggregaat in de laadruimte. Alle voorzieningen zijn getroffen om adequaat te kunnen handelen in elke voorkomende situatie. Als finishing touch zijn ook in deze fraaie bus onze logo’s in de stoelbekleding verwerkt.

Misschien ook interessant

Bekijk hieronder een greep uit onze andere berichten

 • Bedrijfssluiting tijdens de feestdagen

  In verband met de feestdagen is ons bedrijfsbureau tijdelijk gesloten van maandag 26 december 2022 tot en met vrijdag 6 januari 2023. 
  Vanaf maandag 9 januari 2023 staan wij weer volledig tot uw beschikking.
  Voor dringende zaken mag u contact opnemen met Michael de Nijs ( +31 618 013 412).

  Directie en medewerkers van GSNED wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2023!

 • Nieuwe Sluis Terneuzen

  In Terneuzen wordt druk gebouwd aan een Nieuwe Sluis Terneuzen. Met een lengte van 427 meter, een breedte van 55 meter en een diepte van 16,44 meter wordt de Nieuwe Sluis een van de grootste sluizen ter wereld. Qua afmetingen is de Terneuzense sluis vergelijkbaar met de sluizen in het Panamakanaal, maar net wat kleiner dan de Kieldrechtsluis bij Antwerpen (in 2016 in gebruik genomen) en de nieuwe zeesluis in IJmuiden, die begin 2022 wordt opgeleverd.