Nieuwe MAN TGE 3.180 transportbegeleiding- en servicebus

In navolging van ons steeds uitbreidende materieelpark van vrachtwagens, speciaal transport trekkers en diepladers hebben wij 15 augustus 2019 onze nieuwe MAN TGE 3.180 transportbegeleiding en servicebus in ontvangst genomen. Ook deze is weer geleverd door Thieu van Dorst Bedrijfswagens uit Goes.

Deze bus zal in professionele transportbegeleiding voorzien en zal tevens dienst doen als servicebus voor ons eigen materieelpark. De bus is dan ook voorzien van vele opties en is volledig uitgerust met de benodigde gereedschappen en equipment. De bus beschikt over een compleet op maat gemaakte gereedschapsinrichting, een grote compressor en een zwaar aggregaat in de laadruimte. Alle voorzieningen zijn getroffen om adequaat te kunnen handelen in elke voorkomende situatie. Als finishing touch zijn ook in deze fraaie bus onze logo’s in de stoelbekleding verwerkt.

Misschien ook interessant

Bekijk hieronder een greep uit onze andere berichten

 • GSNED is GMP+ gecertificeerd

  Wat is GMP+ certificering?
  Bedrijven uit de diervoedersector kunnen overgaan tot de Good Manufacturing / Managing Practice. Deze regeling, beter bekend als de GMP-regeling, maakt het voor bedrijven aantoonbaar dat diervoeders en ingrediënten voor diervoeders voldoen aan de wettelijke voorschriften en aan bovenwettelijke eisen, overeengekomen met ketenpartijen. Deze regeling is met name bedoeld voor levensmiddelenbedrijven die restproducten afzetten in de diervoedersector.

 • Bedrijfssluiting tijdens feestdagen

  In verband met de feestdagen is ons bedrijfsbureau tijdelijk gesloten van maandag 23 december 2019 tot en met vrijdag 3 januari 2020. Vanaf maandag 6 januari 2020 staan wij weer volledig tot uw beschikking.
  Voor dringende zaken mag u contact opnemen met Michael de Nijs ( +31 618 013 412).

  Directie en medewerkers van GSNED wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2020!