Nieuwe MAN TGE 3.180 transportbegeleiding- en servicebus

In navolging van ons steeds uitbreidende materieelpark van vrachtwagens, speciaal transport trekkers en diepladers hebben wij 15 augustus 2019 onze nieuwe MAN TGE 3.180 transportbegeleiding en servicebus in ontvangst genomen. Ook deze is weer geleverd door Thieu van Dorst Bedrijfswagens uit Goes.

Deze bus zal in professionele transportbegeleiding voorzien en zal tevens dienst doen als servicebus voor ons eigen materieelpark. De bus is dan ook voorzien van vele opties en is volledig uitgerust met de benodigde gereedschappen en equipment. De bus beschikt over een compleet op maat gemaakte gereedschapsinrichting, een grote compressor en een zwaar aggregaat in de laadruimte. Alle voorzieningen zijn getroffen om adequaat te kunnen handelen in elke voorkomende situatie. Als finishing touch zijn ook in deze fraaie bus onze logo’s in de stoelbekleding verwerkt.

Misschien ook interessant

Bekijk hieronder een greep uit onze andere berichten

  • GSNED 18

    Begin 2019 mochten wij ons nieuwste vaartuig in gebruik nemen. De GSNED 18 is het kleine broertje (of zusje) van de GSNED17 en is 8,00 meter lang en 3,15 meter breed. Een Weichai motor met 203 pk zorgt voor de aandrijving. Uiteraard is het scheepje voorzien van alle verlichting zoals een zoeklicht en navigatieverlichting evenals de benodigde veiligheids- en reddingsmiddelen zoals brandblussers, reddingsboeien en –vesten. Daarnaast zijn er 2 Tirfor lieren aan de voorzijde gemonteerd. Het eigen gewicht van de GSNED 18 bedraagt ongeveer 8 ton.

  • Nieuwe website online!

    Met trots presenteren wij u onze nieuwe website. Een nieuwe mijlpaal binnen onze organisatie. Omdat tijd en ontwikkelingen niet stilstaan is onze nieuwe website weer helemaal van deze tijd en geschikt voor alle media.

    Naast nieuws en een selectie van onze projecten vindt u een overzicht van ons materieel en de diensten die wij aanbieden. Gaandeweg zullen wij meer toevoegen. De nieuwe site zal misschien even wennen zijn, maar is visueel aantrekkelijker dan de voorganger en een stuk gebruiksvriendelijker.