Vacature sondeermeester

Attentie, attentie, enthousiaste collega sondeermeester gezocht!

Wie zoeken wij:

Een enthousiaste collega ter versterking van ons buitendienst-team. Die collega heeft al ervaring als sondeermeester of heeft de ambitie om opgeleid te worden tot sondeermeester. Hij (zij) werkt graag buiten, geen 9 tot 5 mentaliteit. Het bezitten van een vrachtwagenrijbewijs wordt zeer gewaardeerd, maar is geen must.  Diegene met ervaring als sondeerder staat meteen met 3-0 voor maar de kanjers zonder ervaring maar met een hoop ambitie om zich het sondeervak eigen te maken komen zeker ook in aanmerking.

Is er sprake van een typisch gevalletje van “niets van dit al” dan is het niet nodig om te reageren!

Wat vragen wij nog meer van je……………

Een flinke dosis zelfstandigheid, flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel en stressbestendigheid. Onze projecten beperken zich niet tot “rondom de deur” dus in voorkomende gevallen kan er van je verwacht worden dat je één of meerdere dagen van huis bent, zelfs over ’s lands grenzen. Alsof dat nog niet genoeg is vragen we bovendien een flinke stapel collegialiteit en betrouwbaarheid van je.

Wat krijg je van ons……………

Afwisselende werkzaamheden tegen een interessante vergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid tot het volgen van interne en/of externe cursussen, een prettige en informele werksfeer en bovenal sympathieke collega’s, allemaal toppers, met grote affiniteit voor het bedrijf.

Ben jij ondertussen net zo nieuwsgierig geworden naar ons als wij naar jou, reageer dan nu op deze vacature.

Stuur een mail naar: sollicitatie@gsned.com t.a.v. Michael de Nijs 

Of bel naar Michael de Nijs: 0618013412

 

Max. 10,00MB
Max. 10,00MB