Vacature planner

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime planner om ons team te komen versterken.

GSNED bv is actief op het gebied van sonderingen op land en water, transport, grond- weg- en waterbouw, verhuur en geodesie. (Kijk alvast even op www.gsned.com)

Als planner is het jouw taak te zorgen dat mensen, materieel en materiaal op het juiste tijdstip op de juiste plaats zijn.

Jij bent de spil tussen de klant en je collega’s uit verschillende afdelingen, die wel wat ontlasting kunnen gebruiken.

Je bent (mede) verantwoordelijk voor de dagelijkse planning en dan in hoofdzaak voor wat betreft de diverse transportdiensten.

Ervaring in deze tak is dan ook zeker een grote pré.

Naast het plannen van deze werkzaamheden ben je medeverantwoordelijk voor het verwerken van dagrapporten, het verwerken van gepresteerde uren en het voorbereiden van kostenoverzichten voor onze opdrachtgevers.

Het is een baan met veel afwisseling en het biedt ook veel vrijheid. Die afwisseling is er echter ook in de werktijden, die kunnen onregelmatig zijn.

Dus ben je lekker zelfstandig en praktisch ingesteld, beschik je over sociale vaardigheden, ben je een echte regelneef met misschien zelfs wel ervaring in ons vakgebied, wil je graag werken in een prettige, informele werksfeer met enthousiaste collegas en heb je geen 9-tot-5 mentaliteit dan kun je bellen, mailen of gewoon spontaan binnen vallen!

Over de interessante vergoeding en de goede secundaire arbeidsvoorwaarden worden we het wel eens.

 

Spreekt dit alles je aan aarzel dan niet en reageer snel op deze vacature.