Vacature (Leerling) sondeermeester

Wie zoeken wij

Een gemotiveerde collega die al ervaring als sondeermeester heeft of de ambitie heeft om opgeleid te worden tot sondeermeester. Je werkt graag buiten en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Het reeds in bezit zijn van een vrachtwagenrijbewijs wordt zeer gewaardeerd, maar is geen must.

Wat vragen wij nog meer van je

Een flinke dosis motivatie, zelfstandigheid, flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel, stressbestendigheid, betrouwbaarheid en praktisch inzicht. Onze projecten beperken zich niet tot “rondom de deur” dus in voorkomende gevallen kan er van je verwacht worden dat je één of meerdere dagen van huis bent, zelfs over ’s lands grenzen. 

Wat krijg je van ons

Afwisselende werkzaamheden tegen een interessante vergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid tot het volgen van interne en/of externe cursussen, een prettige en informele werksfeer en bovenal sympathieke collega’s met grote affiniteit voor het bedrijf. 

Ben jij ondertussen net zo nieuwsgierig geworden naar ons als wij naar jou, reageer dan nu op deze vacature middels het contactformulier hieronder.

Max. 10,00MB
Max. 10,00MB