Vacature (Leerling) Sondeermeester

Wij zoeken een gemotiveerde collega die al ervaring als sondeermeester heeft of de ambitie heeft om opgeleid te worden tot sondeermeester. Je werkt graag buiten en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Het reeds in bezit zijn van een vrachtwagenrijbewijs wordt zeer gewaardeerd, maar is geen must. Wij vragen een flinke dosis motivatie, zelfstandigheid, flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel, stressbestendigheid, betrouwbaarheid en praktisch inzicht. Onze projecten beperken zich niet tot “rondom de deur” dus in voorkomende gevallen kan er van je verwacht worden dat je één of meerdere dagen van huis bent, ook over ’s lands grenzen. 

Wie zoeken wij: 

Een gemotiveerde collega die al ervaring als sondeermeester heeft of de ambitie heeft om opgeleid te worden tot sondeermeester. Je werkt graag buiten en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Het reeds in bezit zijn van een vrachtwagenrijbewijs wordt zeer gewaardeerd, maar is geen must.

Wat vragen wij nog meer van je...

Een flinke dosis motivatie, zelfstandigheid, flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel, stressbestendigheid, betrouwbaarheid en praktisch inzicht. Onze projecten beperken zich niet tot “rondom de deur” dus in voorkomende gevallen kan er van je verwacht worden dat je één of meerdere dagen van huis bent, zelfs over ’s lands grenzen. 

Wat krijg je van ons...

Afwisselende werkzaamheden tegen een interessante vergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid tot het volgen van interne en/of externe cursussen, een prettige en informele werksfeer en bovenal sympathieke collega’s met grote affiniteit voor het bedrijf. 

Ben jij ondertussen net zo nieuwsgierig geworden naar ons als wij naar jou, reageer dan nu op deze vacature.

Solliciteer direct

Max. 10,00MB
Max. 10,00MB

Misschien ook interessant

Bekijk hieronder een greep uit onze andere berichten

 • Nieuwe website online!

  Met trots presenteren wij u onze nieuwe website. Een nieuwe mijlpaal binnen onze organisatie. Omdat tijd en ontwikkelingen niet stilstaan is onze nieuwe website weer helemaal van deze tijd en geschikt voor alle media.

  Naast nieuws en een selectie van onze projecten vindt u een overzicht van ons materieel en de diensten die wij aanbieden. Gaandeweg zullen wij meer toevoegen. De nieuwe site zal misschien even wennen zijn, maar is visueel aantrekkelijker dan de voorganger en een stuk gebruiksvriendelijker.

 • Bedrijfssluiting tijdens feestdagen

  In verband met de feestdagen is ons bedrijfsbureau tijdelijk gesloten van maandag 24 december 2018 tot en met vrijdag 4 januari 2019. Vanaf maandag 7 januari 2019 staan wij weer volledig tot uw beschikking. Voor dringende zaken mag u altijd contact opnemen met Michael de Nijs ( +31 618 013 412).

  Management en personeel van GSNED / BMNED wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2019!

 • Shovel Hitachi ZW310-6

  Vandaag is onze Hitachi ZW310 geleverd. Deze door Pladdet geleverde machine is een Hitachi ZW310 wiellader met een motorvermogen van 232 kW (ISO14386 net) en een gewicht van net geen 25 ton.